Zakelijke evenementen die verbinden

BESS productions bedenkt en organiseert zakelijke bijeenkomsten die een onuitwisbare indruk achterlaten. Door een combinatie van visie, oog voor detail en professionaliteit zorgen wij ervoor dat we unieke bijeenkomsten organiseren waarbij we de aanwezigen op een authentieke manier met elkaar verbinden.

Een aantal netwerk evenementen die BESS productions organiseert zijn de Nationale Aspergepartij, de Zuidasborrel, De Prinsjesdaglunch, diverse nieuwjaarsrecepties, het Vesper Cigar Diner en de Nationale Mosselpartij (2018). Daarnaast staan we aan de basis van een aantal Business Clubs.

De Nationale Aspergepartij

Hoogwaardig netwerkevenement waarbij 350 beslissers uit het bedrijfsleven, de politiek en de culturele sector samenkomen om op feestelijke wijze de opening van het aspergeseizoen te vieren.
www.aspergepartij.nlĀ 

De Zuidasborrel

Vier jaarlijkse borrel op de Zuidas in Amsterdam met live entertainment, drank en happen. Doel is het verbinden van bedrijven en werknemers.

De Vesper Business Club

Bess productions helpt organisaties met het opzetten van een Business Club. Hierbij adviseren wij over het doel, de frequentie, de inhoud, de ballotage en de kostenstructuur.

Informatie

Wilt u meer informatie over de organisatie van een zakelijk netwerkevenement neem dan contact met ons op.