Zakelijke bijeenkomsten op maat

Bent u opzoek naar een partner voor de organisatie van een congres, symposium, productintroductie, bedrijfsopening of een ander zakelijk evenement?

Wij denken mee en gebruiken als basis uw kernwaarden en marketingdoelstellingen om een bijeenkomst te organiseren die volledige aansluit bij uw organisatie. Hierbij ontzorgen wij volledige en organiseren alles van concept tot uitnodiging en van locatie tot goodiebag.

Door ons uitgebreide relatie- en medianetwerk zijn we in de gelegenheid om interessante sprekers zoals politici of zakelijke zwaargewichten aan uw evenement te koppelen. Dit kan in combinatie met een informatief persbericht of een uitgebreide reportage in de landelijke media.

HFN jaar congres

Ontwikkeling van concept en uitvoering (zie beschrijving hieronder)

Relatie evenement

Doel was het uitnodigen van bestaande en potentiele relaties.
BESS productions heeft een concept bedacht, de gastenlijst aangevuld met prominenten en pers en een spreker geregeld.

Formalisatie fusie

BESS prodcutions regelde een bijzondere locatie om de documenten te tekenen, een diner op het allerhoogste niveau en de tombstones.

CASE

HFN jaarcongres over Fintech & Blockchain.

HFN zocht een mogelijkheid om haar naamsbekendheid te vergroten, bestaande en nieuwe relaties uit te nodigen en haar visie te delen met de doelgroep.

BESS productions heeft het concept van een congres bedacht. In overleg met de opdrachtgever het thema bepaalt. Via ons netwerk hebben wij sprekers benaderd en geboekt en de locatie in het WTC Amsterdam uitgekozen. Vervolgens een eigen website laten ontwikkelen (www.hfncongres.nl) en een uitgebreide online campagne opgezet via met name Linkedin.

Bestaande relaties van HFN hebben een brief ontvangen met de uitnodiging. Daarnaast zijn partners van HFN benadert om mee te sponsoren en eigen relaties uit te nodigen. Zowel het ontwerp van de brief als het gehele uitnodigingstraject zijn door BESS productions gedaan.

Het congres was een groot succes met 200 bezoekers, met name uit de financiƫle sector.

Naast de catering en aansluitende borrel hebben wij ook een boek laten drukken voor de bezoekers. Het boek was van een van de sprekers (Willem Vermeend) met een aangepaste cover voor HFN. Daarnaast hebben wij ook de video registratie gedaan en de after sales strategie vorm gegeven.