Groepsreizen die verbinden

Een van de beste manieren om mensen met elkaar te verbinden is via een reis naar het buitenland. BESS productions is gespecialiseerd in kleinschalig groepsreizen met een grote impact.  De reizen worden volledig afgestemd op de wensen en budget van uw organisatie. Op professionele en creatieve wijze wordt met veel oog voor detail het complete programma samengesteld.

Voorbeelden van reizen die wij georganiseerd hebben zijn:

Bali

Retraite bijeenkomst voor een groep van zes ondernemers. Gedurende het 8 daagse verblijf wordt er dagelijks onder professionele begeleiding kennis gemaakt met meditatie en yoga. Er wordt uitsluitend biologische gegeten en er is 2 uur per dag een massage.

St Barth

Les Voiles de St Barth is een jaarlijkse zeilwedstrijd in april. BESS productions organiseert de vluchten, het verblijf, de boot, de inschrijving voor de race en reserveert de restaurants. Onder begeleiding van professionele zeilers kan een groep van 6-16 mensen meedoen.

Barcelona

Met een groep naar de F1 is een waar spektakel. Ook hier verzorgen we alles; de tickets, de vluchten, restaurants, shuttle busjes en uiteraard hotel.

St Tropez

Net als in St Barth vind in september/oktober een spectaculaire zeilwedstrijd plaats. Wij organiseren een fantastisch tweedaags relatie/netwerk event bestaande uit vlucht, verblijf, rondvaart en lunch bij Le Club 55.

Miami

Tijdens Art Basel Miami in december organiseren wij een netwerkreis voor kunstliefhebbers. We hebben First Choice kaarten voor de openingsdag en hebben toegang tot diverse borrels en recepties. Daarnaast reserveren we een tafel bij Mr. Chow, Bachatelle en Mr. Chow

Internationaal netwerk

BESS productions heeft de beschikking over een groot en exclusief internationaal netwerk waardoor wij bijzondere kaarten, reserveringen en locaties kunnen boeken.

Ervaring

We zijn persoonlijk betrokken bij alle reizen. We zijn er zelf geweest en hebben ook deelgenomen aan de evenementen. Hierdoor weten we exact hoe we het maximale uit de reis kunnen halen.

Services

Naast de reis bieden we ook de mogelijkheid om aanverwanten services te bieden zoals bijvoorbeeld helikoptervluchten, VIP tafels of persoonsbeveiliging.

Informatie

Heeft u interesse in een groepsreis neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.